Despre

avia lux iași

INOVAȚII PENTRU O CASĂ CU DECOR UNIC

Cu o experiență de peste 25 de ani în producerea de pavele și elemente decorative din beton, încercăm să aducem mereu cele mai noi inovații pentru amenajarea curților cu decor UNIC și să lăsăm NATURA SĂ NE INVADEZE! Piatra și lemnul sunt printre cele mai vechi materiale de cultură. Pe acest site veți afla mai multe despre produsele noastre, într-un mod ideal pentru a construi o punte de legătură între stil de viață și materiale de construcții din piatră sau lemn.

Am combinat aspectul de piatră sau lemn cu posibilitățile de modelare ale betonului, cu rezistența lui foarte bună în timp și am obținut o nouă gamă de produse: Piatra Reconstituită.

Dezvoltarea continuă a tehnologiilor avansate ne-a permis obținerea de pietre tăiate cu măiestrie în cele mai adecvate dimensiuni și de o calitate excelentă. Produsele noastre sunt caracterizate de o distinctivă armonie optică. Așa că am creat pentru dumneavoastră o largă paletă de culori și forme pentru a vă ajuta în procesul de elaborare de pavări și placări de case, hoteluri și clădiri publice fără precedent.

Piatră reconstituită

Piatră reconstituită: Ia o clipă și lasă-te inspirat! Un decor unic pentru acasă precum și noi abordări în proiectarea spațiilor exterioare, și nu numai, pot fi rezultatul utilizării produselor noastre din noua linie.

Borduri și rigole

Borduri și rigole: Având forme şi dimensiuni variate, bordurile și rigolele sunt concepute astfel încât să se potrivească specificului terenului şi să fie perfect compatibile cu modelul de pavaj ales, pentru diferite destinaţii.

Tipuri de pavele vibrocomprimate

tip SAPA

tip I-uri

tip ETA

tip PĂTRAT

tip PIATRĂ

tip GAZON

Pavele vibrocomprimate

Pavele vibrocomprimate: AVIA LUX IASI produce pavele din beton vibrocomprimat în diverse forme şi culori, ideale pentru realizarea aleilor pietonale, a pieţelor sau a drumurilor de acces.

Calitatea, strict urmărită şi caracteristicile proprii conferă produselor noastre o serie de avantaje faţă de soluţiile clasice de asfaltare sau betonare:

Piatră elevație

Piatră elevație: oferă un aspect frumos, este ușoară de montat și de întreținut. Are rezistența ridicată la acțiunea factorilor climatermici, iar stratul de uzură poate fi finisat natur, colorat în structura sau lăcuit.

Piatră elevație

legend stone

decor colț

decor geam

Piatră elevație

decor geam

castel stone