sigla AviaLux

AVIA LUX - să lăsăm natura să ne invadeze!

INOVAȚII PENTRU O CASĂ CU DECOR UNIC

Piatra și lemnul sunt printre cele mai vechi materiale de cultură. Pe acest site veți afla mai multe despre produsele noastre, într-un mod ideal pentru a construi o punte de legătură între stil de viață și materiale de construcți din piatră sau lemn.
Am combinat aspectul de piatră sau lemn cu posibilitățile de modelare ale betonului, cu rezistența lui foarte bună în timp și am obținut o nouă gamă de produse: Piatra Reconstituită.
Dezvoltarea continuă a tehnologiilor avansate ne-a permis obținerea de pietre tăiate cu măiestrie în cele mai adecvate dimensiuni și de o calitate excelentă. Produsele noastre sunt caracterizate de o distinctivă armonie optică. Așa că am creat pentru dumneavoastră o largă paletă de culori și forme pentru a vă ajuta în procesul de elaborare de pavări și placări de case, hoteluri și clădiri publice fără precedent.
Ia o clipă și lasă-te inspirat. Un decor uni pentru acasă precum și noi abordări în proiectarea spațiilor exterioare, și nu numai, pot fi rezultatul utilizării produselor noastre din noua linie: Piatra Reconstituită.

© 2009 AVIA LUX