Showroom

Iași, Șos. Păcurari nr. 130 B
0723 / PAVELE (728353)

Livrare

Verifică produsele în Showroom

În showroom-ul nostru vă așteaptă o echipă de profesioniști pregătiți să vă consulte pentru a alege împreună produsul potrivit pentru casa dumneavoastră. Cu o experiență vastă în consultări, experții noștri vă stau la dispoziție cu detalii legate de produsele Avia Lux, destinația fiecărui pavaj, rezistența și modul de asamblare. 

Dacă aveți nelămuriri în ceea ce privește activitatea showroom-ului de pavaje, puteți să contactați unul dintre specialiștii noștrii la adresele de e-mail: ciprian.olaru@avialux.ro, comenzi@avialux.ro

Odată ce ați ales produsul sau produsele dorite, livrarea se va efectua în maximum 24 de ore la adresa comunicată.

De ce să alegi pavaje de la

AVIA LUX

Avia Lux vă pune la dispoziție o gamă variată de produse, de la pavaje, borduri, rigole, până la jardiniere, nisip pentru rosturi și pietre decorative. Pavelele au numeroase dimensiuni, modele și destinații: curți interioare/exterioare, terase, alei, căi de acces, parcări, parcuri sau trotuare. Materialele folosite sunt de calitate superioară, iar rezistența pavajelor se datorează sistemului patentat Einstein® care împiedică deformarea, înfundările sau deteriorările canturilor. Montajul se poate realiza cu ușurință datorită multiplelor metode de asamblare ale pavelelor. Caracteristicile principale ale pavajelor sunt: rezisența la uzură și frecare.

Producători

Abonează-te la

Newsletter

Prin abonarea la newsletter, sunteți de acord cu politica de confidențialitate